Utleie av utstyr

LEIE UTSTYR

Eget utstyr

Fordelen med å leie utstyr hos oss kan være

• Du slipper å frakte utstyret frem og tilbake for hver kjøretime
  • Er du uheldig og skader utstyret så er det skolens problem
  • Under opplæringen får du mer erfaring og finner kanskje ut hvilket utstyr du vil være best tjent med
  • Godt utstyr gir de beste forutsetninger for å lære i alle værforhold
  • Motorsykkelskolen har avtale og økonomiske elevfordeler med to av byens betydelige sykkel- og utstyrsleverandører

MC og Mopedhjelmer

Med innebygget kommunikasjon er hjelmen fortsatt behagelig å ha på. To høyttalere og mikrofon av god kvalitet sørger for at lærer og elev kan ha en fin kommunikasjon underveis, under alle værforhold. Innebygget solavskjerming bidrar til sikker kjøring i alle værsituasjoner. Med et enkelt grep kan føreren skifte skjerm. Dette er ofte av betydning når men f.eks. kjører fra sol og inn i mørk tunnel.

Bukser og jakker

Bukse og jakke kan «kneppes» sammen med glidelås. Det gir økt sikkerhet. bukse og jakke er utstyrt med innerfor som kan taes ut på de varmeste dagene. Tøyet er tilnærmet vanntett. Når evnt. det ikke er nok tilbyr vi regndress.

Ryggskinne

Bruk av separat ryggskinne gir økt sikkerhet. Ryggskinnen festes til kroppen uavhengig av jakken.

Hansker

For å få best mulig kontakt med sykkelens betjeningsorganer er det viktig å ha «riktige» hansker. Hanskene skal være tynne, ha nok beskyttelse og tåle forskjellige værforhold.

Motorsykkelskolen tilbyr hansker i alle størrelser som passer fint på varme dager, og hansker i alle størrelser som passer fint på kaldere dager og dager med nedbør.

Kjøresko

Til motorsykkelopplæringen tilbyr motorsykkelskolen høye kjøresko med gore-tex. Til mopedopplæringen tilbyr vi lave kjøresko med gore-tex. God kvalitet på skoene er viktig for sikkerheten.