Kjøretøy

KTM Duke 125 senket

Denne sykkelen brukes til opplæring klasse A1 (Lett MC)

KTM 125

KTM Duke 125 original

Denne sykkelen brukes til opplæring klasse A1 (Lett MC)
Sykkelen har en god sittehøyde, slik at elever som opplever litt ekstra lengde i benene sine, også vil kunne ha en behagelig sittestilling.

KTM Duke 690

Denne sykkelen brukes til opplæring klasse A2 (Mellomtung MC)
Det er montert på originalt senkesett på sykkelen for å gjøre opplæringen lettere for elever som opplever vansker med å rekke ned med benene. Motorsykkelskolen har i tillegg Høy sal som kan settes på for å gjøre en god sittestilling for de av elevene som opplever litt ekstra lengde i benene.

BMW F800R

Denne sykkelen brukes til opplæring klasse A (Tung MC)
Sykkelen har en god sittehøyde, slik at elever som opplever litt ekstra lengde i benene sine også vil kunne ha en behagelig sittestilling. Motorsykkelskolen har i tillegg lav sal som kan monteres på sykkelen for å gjøre opplæringen lettere for elever som opplever vansker med å rekke ned med benene.

Yamaha Aerox 4

Scooterene er lett kjørte, har god demping som fører til godt veggrep. Scooterene har gode skivebremser både foran og bak. Scooterens oppbygging gjør at førere i forskjellige høyder vil kunne oppleve god sittestilling.